Yorah yoga 1 mei 2019-6.jpg

Yogastudio YORAH

In onze studio geven we yoga op de oudste en meest traditionele manier, genoemd: “Yoga as it is”. Er is uiteindelijk maar één yoga, en die is duizenden jaren geleden al ontstaan. Andere yogastijlen zijn later bedacht, maar hebben allemaal de basis in deze oudste vorm van yoga. In onze studio bieden we lessen waarin we we je deze meest pure vorm van yoga leren.

De yogalessen zijn kalm en energiek tegelijk, met aandacht voor lichaam, ademhaling en mind.

Elke les duurt 75 minuten en heeft dezelfde opbouw. We beginnen altijd met meditatie omdat het essentieel is om de verschillende yoga-oefeningen rustig en bewust te kunnen doen. Daarna volgt een warming-up zodat spieren en gewrichten worden losgemaakt en voorbereid. Met zonnegroeten, asana (yogahoudingen) en pranayama (ademhalingstechnieken) zoeken we vervolgens de perfecte balans tussen kracht, stretch en stilte. Met als gevolg dat je steeds dichter bij jezelf komt. Zo word je sterker, krachtiger, soepeler, helderder, relaxter en efficiënter.

Voor iedereen
Alle lessen die we aanbieden zijn geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden. Dus ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meedoen!

Wees welkom om kennis te maken met de meest originele vorm van yoga, nog zonder de invloed van later ontwikkelde stijlen. Yoga, zoals het duizenden jaren geleden in India is ontstaan.


  • Bij een abonnement betaal je géén inschrijfgeld en we hanteren géén minimale duur voor lid worden (opzegtermijn: één volledige kalendermaand)

  • We werken niet met vaste groepen, per week beslis je welke lessen je wilt doen

  • Met een lidmaatschap kun je aan alle yogalessen en alle small group trainingen van ons rooster meedoen!

  • Aanmelden voor de lessen gaat via onze app “Studio YORAH Groningen”


Yoga Gita
Al onze yogadocenten die bij ons lesgeven zijn opgeleid door hetzelfde yoga instituut uit India: Yoga Gita (geregistreerd als Registered Yoga School - RYS - en erkend door Yoga Alliance Professionals, UK). Jaarlijks worden we bijgeschoold.

Yoga Gita is een organisatie die teacher training courses aanbiedt in Mysore, India. Ook geeft Yoga Gita workshops en retreats over de hele wereld, zo ook in Nederland waar ons team kennis heeft gemaakt met deze oudste vorm van yoga. De oprichter van Yoga Gita is de zeer wijze en inspirerende Vijay Gopala, een yogi in hart en ziel uit India. Vijay is een geweldige leraar waar ons team nog jaarlijks bij in de leer gaat voor verdieping. De docenten van Studio YORAH staan te popelen om hun kennis en ervaring aan jou over te dragen. Lees meer over Yoga Gita