Yorah yoga 1 mei 2019-6.jpg

Yogastudio YORAH

In onze studio geven we yoga op de originele en meest traditionele manier. Geen stijl, gewoon yoga. Er is eigenlijk maar één yoga en die is duizenden jaren geleden al ontstaan in India. Alle verschillende yoga stijlen hebben hun basis uiteindelijk in deze oudste vorm van yoga. In onze studio bieden we lessen waarin we we je de pure en complete yoga leren.

De yogalessen zijn kalm en energiek tegelijk, met aandacht voor lichaam, ademhaling en mind.

Elke les duurt 75 minuten en heeft dezelfde opbouw. We beginnen altijd met meditatie omdat het essentieel is om de verschillende yoga-oefeningen rustig en bewust te kunnen doen. Daarna volgt een warming-up zodat spieren en gewrichten worden losgemaakt en voorbereid. Met zonnegroeten, asana (yogahoudingen) en pranayama (ademhalingstechnieken) zoeken we vervolgens de perfecte balans tussen kracht, stretch en stilte. Met als gevolg dat je steeds dichter bij jezelf komt. Zo word je sterker, rustiger, soepeler, helderder en efficiënter. Niet alleen op de mat, ook in je dagelijks leven.

Voor iedereen
Alle lessen die we aanbieden zijn geschikt voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderden. Dus ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meedoen!

Kom langs, kom bij jezelf, kom ervaren.


  • Bij een abonnement betaal je géén inschrijfgeld en we hanteren géén minimale duur voor lid worden (opzegtermijn: één volledige kalendermaand)

  • We werken niet met vaste groepen, per week beslis je welke lessen je wilt doen

  • Met een lidmaatschap kun je aan alle yogalessen en alle small group trainingen van ons rooster meedoen!

  • Aanmelden voor de lessen gaat via onze app “Studio YORAH Groningen”


Yoga Gita Gecertificeerde Yoga Teachers

Yorah, Marijke, Ruben en Hilde zijn de yogadocenten van Studio YORAH en staan klaar om de pure kennis en ervaring van yoga met jou te delen. Ons hele team is opgeleid door Sri Vijay Gopala, een unieke en wijze leraar waar we nog steeds jaarlijks verdiepingsopleidingen volgen. Vijay is oprichter van Yoga Gita, een geregistreerde Yoga School (erkend door Yoga Alliance Professionals, UK) die onder andere Yoga Teacher Training courses aanbiedt in India en Europa.

Over Vijay Gopala

Sri Vijay Gopala is in Mysore (India) opgegroeid binnen de authentieke yoga traditie. Hij is een absolute autoriteit op het gebied van yoga. Vijay heeft een master in Yoga en Filosofie en is als Senior Teacher erkend bij Yoga Alliance Professionals (YAP).

Hij geeft al meer dan 20 jaar yogales over de hele wereld en staat jaarlijks op de belangrijkste internationale yoga festivals. Vijay was te zien bij de documentaire ‘De dolende dertiger’ op NCRV en publiceerde artikelen in het landelijke yoga magazine ‘Yoga International’.

Vijay is uniek in zijn benadering van yoga omdat hij de (vaak) ontbrekende link legt tussen de yogafilosofie, het alledaagse leven en de oefening op de mat.

Liefs Yogateam YORAH
Yorah, Marijke, Ruben en Hilde