Nieuwe locatie Studio Yorah

Studio YORAH gaat verhuizen naar een nieuwe plek aan de Radebinnensingel!

De verbouwing begint in februari en de verhuizing zal waarschijnlijk tussen 1 mei en 1 juni zijn.

We gaan het pand de komende maanden omtoveren van auto-garage naar geweldige studio voor Yoga, Small Group Training en Personal Training!

In het Platformtheater hebben we 3 supertoffe jaren gehad, maar we kijken uit naar een eigen plek met een eigen ingang en ook meer faciliteiten voor onze leden.

De nieuwe studio heeft één zaal die we voor zowel Yoga, Small Group Training als Personal Training kunnen gebruiken. De zaal is wat ruimer en ook praktischer dan die we nu hebben op de 1e verdieping. Er komt spiksplinternieuw sanitair met toilet en douche. Verder worden er twee kleine KLEEDKAMERS gemaakt. En ook krijgen we een ontvangstruimte waar je lekker kunt chillen.

Wie weet kun jij meehelpen met het tot stand te brengen van de verbouwing van deze droomplek... Voor een deel van de financiering van de verbouwing starten we namelijk een crowdfund campagne, binnenkort hoor je hier meer over.

23cd6bfa-2076-4630-aeca-32f366b00310.JPG