Small Group Training

Bij Studio YORAH kan iedereen sporten, ongeacht fitheidsniveau of hoeveelheid ervaring.

Small Group Training is effectief trainen voor kracht, conditie en plezier. De training duurt 45 minuten en je sport met maximaal 8 personen. We gebruiken allerlei equipment zoals kettlebells, barbells, battleropes, bulgarian bags of je eigen lichaamsgewicht. Onder begeleiding van een motiverende personal trainer leer je trainingstechnieken voor het hele lichaam. Er wordt op individueel niveau gekeken naar de best passende manier en intensiteit, afhankelijk van niveau, fitheid, ervaring, doelen, wensen en eventuele klachten. Zo leer je je eigen capaciteiten kennen en train je zo effectief mogelijk. Voor de één is dat vooral leren om (correct) te bewegen, voor de ander is dat vooral pittig uitgedaagd worden. Waar het bij ons vooral om gaat is doen wat goed voelt, met plezier en in een relaxte sfeer.


Small Group Outdoor Training

Elke woensdag is er een Small Group Training in de buitenlucht. Fris, fijn, fanatiek en met lekker veel conditie oefeningen. We verzamelen in Het Noorderplantsoen bij Café Zondag.

Small Group Bokstraining

Elke vrijdag is er boksen. Een lekker intensieve workout waar je superfit van wordt. Je leert bokstechnieken, krijgt een flinke dosis zelfvertrouwen en het is vooral erg leuk om te doen. 


Prijzen

Proefles
GRATIS (eenmalig)
Proefweek GRATIS (eenmalig)
Losse les €12,50
10 rittenkaart €100 (5 maanden geldig)
Abonnementen 1 x per week €35 per maand
2 x per week €60 per maand
3 x per week €75 per maand
Onbeperkt €80 per maand
DSC08742.jpg
  • Bij een abonnement betaal je géén inschrijfgeld en we hanteren géén minimale duur voor lid worden (opzegtermijn: één kalendermaand)

  • We werken niet met vaste groepen, per week beslis je welke les je graag wilt doen