Small Group Training

Small Group Training is effectief trainen voor kracht, conditie en plezier. De training duurt 45 minuten en je sport met maximaal 8 personen. We gebruiken allerlei equipment zoals kettlebells, barbells, schijven, battleropes, bulgarian bags, TRX, ringen, plyo boxen en ook je eigen lichaamsgewicht. Onder begeleiding van een professionele en motiverende personal trainer doe je oefeningen voor het hele lichaam. Er is veel variatie in de lessen en ook veel aandacht om iedereen de juiste trainingstechnieken te leren. We coachen daarbij graag op individueel niveau met persoonlijke afstemming, waar nodig en mogelijk. Zo kun je effectief trainen en ook je eigen mogelijkheden en grenzen leren kennen. Voor de één zal trainen bij ons vooral zijn; leren om (correct en bewust) te bewegen, voor een ander misschien vooral; pittig uitgedaagd worden. Waar het bij ons vooral om gaat is doen wat goed voelt, met plezier en in een relaxte sfeer.

Je kunt in principe gewoon meedoen met onze small group trainingen, ongeacht je fitheidsniveau of hoeveelheid ervaring. Doe in ieder geval eerst eens een keer mee, om kennis te maken met onze manier van training geven en coachen. Dan kun je erachter komen of het wat voor je is en bij je past. We maken graag aanpassingen voor je waar nodig en als we inschatten dat de lessen toch te heftig, zwaar of snel voor je zijn, zullen we daarin een eerlijk advies geven. Dan is bijvoorbeeld personal training of yoga mogelijk beter om te doen (of mee te starten).

Yorah small group 15 maart 2019-3.jpg
  • Bij een abonnement betaal je géén inschrijfgeld en we hanteren géén minimale duur voor lid worden (opzegtermijn: één volledige kalendermaand)

  • We werken niet met vaste groepen, per week beslis je welke lessen je wilt doen

  • Met een lidmaatschap kun je aan alle yogalessen en alle small group trainingen van ons rooster meedoen!

  • Aanmelden voor de lessen gaat via onze app “Studio YORAH Groningen”