Succesverhalen

Blanche (32) “Nu ik weet hoe geweldig ’t voelt om grenzen op te zoeken, wil ik alleen maar meer!”

Om wat fitter te worden, leek het me daarom wel goed om ook een actieve sport te gaan doen. Een aantal vriendinnen was erg enthousiast over de trainingen van Yorah. In het voorjaar van 2014 ging ik voor het eerst op maandagavond een keer mee naar een indoor training. Ik vond het helemaal niet leuk! Daar stond ik dan als een verdwaald yoga-elfje te klooien met een gewicht dat ik nog niet eens één keer omhoog kon tillen. Vervolgens kreeg ik een Bulgarian Bag in mijn handen geduwd waarmee ik moest gaan rondzwaaien. Ik kreeg dat ding amper van de grond en snapte er niets van hoe al die meiden de oefeningen zo soepel konden uitvoeren. “Blijven proberen!” riep Yorah me toe met een big smile.

Read More
Succesverhalen

Roy (62) “The IPC experience, Inner Personal Care”

De kracht en het succes van Yorah is dat ze jou toelaat in haar innerlijke wereld. In al haar onbevangenheid schenkt ze oprechte persoonlijke aandacht. Door zichzelf openhartig op te stellen, kun je de verleiding niet weerstaan eens bij jezelf op bezoek te gaan om te kijken hoe het innerlijk erbij staat. Ze masseert dieper in een spier, komt dichter bij jouw innerlijke geweten, stelt je hele inwendige spijsvertering op de proef, beweegt je om jouw levensstijl te overpeinzen. Maar ze laat je wel in het centrum van je eigen lijf en leven staan.

Read More
Succesverhalen

Marjolein (30) “Eindelijk weet ik waar ‘de normale mensen’ sporten.”

Sporten, ik? Ik dacht het niet! Dat is in ieder geval wat ik zes maanden geleden zou hebben geantwoord. Ik ben nooit zo sportief geweest en als je dan de sportschool in loopt en daar alleen maar semi-topatleten ziet sporten, met lekker alle apparaten op het hoogste standje, nou dan zakt mij de moed wel in de schoenen. Zo niet bij de outdoor trainingen van Yorah, waar ik afgelopen december via een collega mee begonnen ben. Eindelijk weet ik waar ‘de normale mensen’ sporten.

Read More
Succesverhalen

Laura (26) “Door twee keer per week te sporten met Yorah ben ik in een jaar 20 kilo afgevallen!”

Door 2 keer per week te sporten met Yorah ben ik in iets meer dan een jaar meer dan 20 kg afgevallen! Niet alleen de kilo’s zijn weg maar ook een groot onzeker gevoel is van mijn rug/billen/armen/benen.Het gaat er volgens mij juist om dat je in beweging bent, dat je iets doet wat je vrolijk maakt en leuk vindt om te doen, anders houd je het niet vol. Dan komt de gezonde leefstijl vanzelf. Dan denk je na een fikse training wel even 10 keer na als je voor het chips vak staat in de supermarkt!

Read More
Succesverhalen

Kris (35) “Sinds de zomer van 2014 sta ik versteld van mezelf.”

Het gaat niet over mij, zegt ze. Maar ja. Het gaat natuurlijk wél over haar.

Hey Yorah! Ik weet eigenlijk niet meer precies hoe we elkaar en of we elkaar kennen, maar ik zie aldoor van die supersportieve foto’s van je voorbijkomen. En ik heb besloten dat ik ook sportief wil zijn. Ik schreef het haar in de zomer van 2014. Sindsdien sta ik versteld van mezelf. Hou ik dit echt al zo lang vol, is het werkelijk iets geworden wat ik ontzettend vind om te doen en merk ik alleen maar positieve veranderingen?

Read More
Succesverhalen

Nienke 31 “Ik was het ‘ongezonde’ eten zat en wilde bewuster omgaan met voeding.”

In 2014 besloot ik dat ik verandering wilde; gezonder eten, minder snoepen en weer gaan sporten. Ik wilde graag begeleiding op het gebied van voeding omdat het alleen best heel lastig was. Ik wilde wel echt mijn levensstijl aanpassen. Ik was het ‘ongezonde’ eten zat en wilde bewuster omgaan met wat ik in mijn mond stopte. Ook voor mijn twee kinderen is dit belangrijk, vind ik.

Read More