Voor de vierde keer op rij wordt in juli de KardingeRun georganiseerd. Op zaterdag 1 juli 2017 doet team YORAH weer mee met de  run van 8 km*. De KardingeRun is een obstacle run die start bij Sportcentrum Kardinge. Eenmaal gestart volg je een route door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge. Onderweg kom je spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Maar vooral toch heel veel modder! Oh, en je mag tussendoor de Kardingeberg ook nog even beklimmen. Voor meer informatie check je deze website.

Aanmelden bij ons heeft zo zijn voordelen. Ten eerst is het véél leuker om met een groot team te starten dan in je eentje of met z’n tweeën. Daarnaast zijn bij je ticket twee gratis outdoorclinics inbegrepen! Deze clinics worden door onze nieuwe trainer Jorrit gegeven op zondag 28 mei en zondag 18 juni om 12.00 uur. Deze clinics vinden plaats bij de Kardingeberg en het kan maar zo zijn dat je de berg alvast een keertje gaat beklimmen…

Kardingerun

Krijg je er al zin in? Begin dan maar vast met het overhalen van je vrienden die nog niet bij YORAH sporten. Als zij via ons meedoen betalen ze per ticket in de plaats van € 32,50 slechts € 25. Deze korting geldt alleen voor niet-leden. Oftewel, jouw buddy is jou sowieso een biertje (of eiwitshake) verschuldigd als jullie samen meelopen met team YORAH! Jouw maatje mag uiteraard ook gratis meedoen met de clinics.

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer een supersportief YORAH T-shirt bestellen in een speciale limited KardingeRun 2017 editie. De kleur houden we nog even geheim. Het T-shirt is € 25. We geven er binnenkort ook nog eentje weg, houd onze social media kanalen daarvoor goed in de gaten!

* We hebben ervoor gekozen om dit jaar niet als team mee te lopen met de 16 km. Wil je wel graag de 16 km lopen? Dan kun je hiervoor zelf een ticket boeken bij de organisatie van de KardingeRun.

 

WIL JIJ HEEL ERG VIES WORDEN MET TEAM YORAH? MELD JE NU AAN VIA INFO@YORAH.NL!

Leave A Reply:

(optional field)

No comments yet.