“In 2014 besloot ik dat ik verandering wilde; gezonder eten, minder snoepen en weer gaan sporten. Ik wilde graag begeleiding op het gebied van voeding omdat het alleen best heel lastig was. Ik wilde wel echt mijn levensstijl aanpassen. Ik was het ‘ongezonde’ eten zat en wilde bewuster omgaan met voeding. Dit vind ik ook belangrijk voor mijn twee kinderen.

Na het eerste vrijblijvende gesprek met Yorah over voeding werd ik aan het denken gezet. Maar ik ging eerst zelf verder op onderzoek uit en vond veel recepten, informatie en tips op internet over wat wel en niet te eten. Ik gaf me ook op voor een online challenge om suikervrij te eten.

Snel daarna begon ik met groepstraining bij YORAH. Small Group Indoor op de maandagavond. Het voelde direct goed, we trainen intensief op zowel conditie als kracht. Yorah houdt goed in de gaten hoe we de oefeningen uitvoeren, zodat we geen blessures krijgen. Het is ook heel leuk dat het voor iedereen toegankelijk is; beginnend of gevorderd, fanatiek of wat minder intensief.

Toen ik een aantal maanden verder was, realiseerde ik me dat ik meer resultaat wilde. Eén keer per week sporten was fijn, maar dit was niet voldoende om mijn uiteindelijke doel te behalen. Ik wilde graag een paar kilo afvallen en vooral mijn buikje kwijt. Ook snoepte ik af en toe nog best veel.

Ik overwoog nog een online cursus te doen met suikervrije recepten, maar toen ik hier goed over nadacht en met anderen hierover sprak wist ik dat dat alleen niet voldoende zou zijn voor goed, zichtbaar en blijvend resultaat. Ik heb toen voedingsbegeleiding bij Yorah aangevraagd en hier zijn we in januari 2015 mee gestart.

Inmiddels ben ik 5 maanden verder en al heel wat kilo’s kwijt waar ik al zolang vanaf wilde. Ik ben tevreden over het resultaat, maar ik ben vooral blij met hoe goed mijn nieuwe levensstijl voelt. De stok achter de deur helpt enorm. En omdat het stap voor stap gaat, kan ik langzaam mijn levensstijl aanpassen zodat ik echt een manier vind die bij me past. Ik heb een drukke baan en twee kinderen en het is fijn dat daar rekening mee wordt gehouden.

Wat ik persoonlijk erg positief vind, is dat zowel Yorah als de andere sporters geen oordeel hebben. De persoonlijke begeleiding en kleinschaligheid daarbij is prettig, ik voel dat het gaat om mij, zodat ik geholpen word om mijn doel te bereiken.

Ik ben er nog niet, ik ga lekker door. Momenteel heb ik elke maand een persoonlijk gesprek met Yorah, vooral over voeding, maar ook over bijvoorbeeld mijn zelfbeeld. We evalueren en maken weer een plan met doelen voor de volgende maand. In Yorah’s studio volg ik elke week één keer small group indoor training en één keer outdoor training. Daarnaast loop ik twee keer per week hard. Soms zelf een circuitje van oefeningen thuis. Dit werkt voor mij!

Bewust bezig zijn met voeding en gericht sporten heeft ervoor gezorgd dat ik me veel energieker voel en blijer ben met mezelf. Ik realiseer me dat een mens hier uiteindelijk gelukkiger van wordt.

Yorah is voor mij een professionele, persoonlijke en hele toegankelijke coach!”

Nienke Hartholt

Leave A Reply:

(optional field)

  1. Peking times about eighteen June, technologically established your two thousand and thirteen NBA TEAM completely-star's starting out telephone line-way up. As this year's choose was made any improvements in the last ages, focus was terminated, sol, ten beginning point among eastbound additionally eu is likely to include things like five backcourt to two hitting members. One addicts' state in the email list, les annonces nã©crologie pair matchups scored a few bike seats, kobe Bryant, Dwight Catherine Howard, bob Paul together with Blake griffin Kevin will durant will definitely help you together to january to guard in the west belonging to the reward.

    Your comment is awaiting moderation.