Ruim een jaar geleden begon ik met 1x per week small group indoor training bij Yorah. Na twee zwangerschappen en een laatste zware bevalling had ik weinig vertrouwen in mijn lichaam. Ik vond de eerste paar trainingen dan ook erg zwaar, maar al wel gelijk erg leuk. Met name de afwisseling van het circuit, de krachtoefeningen en de motiverende begeleiding van Yorah gaven me moed, ik zag gauw vooruitgang. Om echt vooruitgang te boeken ging ik naar 2 a 3 x per week trainen en toen ging het pas echt lekker!

Samen met mijn medesporters en natuurlijk Yorah motiveren wij elkaar om steeds een stapje verder te gaan, grenzen op te zoeken en het onderste uit de kan te halen. Ik word fysiek sterker, maar, nog belangrijker, ik voel me mentaal sterker.
Het vertrouwen in mijn lichaam komt terug en ik kan ook weer trots op mijn lichaam zijn. Yorah heeft hierin een belangrijke rol gespeeld, ze motiveert elke ‘client’ op gepaste wijze, geen persoon is immers hetzelfde. Daarnaast helpt ze mij om blessures aan mijn knieën te voorkomen door nauwlettend mijn techniek in de gaten te houden.

Ik kan me nu geen leven meer voorstellen zonder mijn groepstrainingen bij Yorah en blijf gemotiveerd om de beste versie van mijzelf te worden, fysiek en mentaal. Inmiddels ben ik gestart met een personal trainingstraject bij Yorah om gericht aan mijn bekkeninstabiliteit te werken.

Groet, Eefje Kleijweg