Onder begeleiding van een personal trainer doe je oefeningen die het hele systeem trainen. Zowel spierkracht, spierconditie als uithoudingsvermogen. Dit gebeurt op hoge intensiteit met een intervalmethode. Interval betekent korte, intensieve oefeningen doen met korte pauzes.

Bijvoorbeeld een circuitvorm van verschillende oefeningen die je 30 seconden doet met pauzes ertussen van 15 seconden. Of een team opdracht die je zo snel mogelijk uitvoert.

Bij de oefeningen wordt gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht of materiaal zoals kettlebells, bulgarian bags, sandbags en battleropes.

Ook gebruiken we wat we tegenkomen in het park zoals bijvoorbeeld bankjes, verhogingen of zand. De trainer besteedt aandacht aan de uitvoering en correctie van techniek. De training wordt afgestemd op eventuele individuele wensen en doelen van de groepsleden zoals trainingslevel, fitheid, mogelijkheden, beperkingen of klachten. De trainingen vinden plaats op het Ciboga terrein vlak bij onze studio aan het Boterdiep.

Duur

45 minuten

Proefles

Meld je aan voor een proefles en ontdek het zelf!

Succesverhalen

Lees succesverhalen van deelnemers van small group training

DSC09251