SMALL GROUP TRAINING

Fanatiek trainen in een fijne studio met een scala aan materialen. We trainen op kracht en conditie in een kleine groep van maximaal 8 personen. Sporten voor iedereen, ongeacht je fitheidsniveau of eventuele (gebrek of overdosis aan) ervaring. Iedereen krijgt een passende training. De individuele aandacht van een personal trainer en heel veel variatie maakt dat je het leuk blijft vinden en dat je jezelf blijft uitdagen.

Je traint in een studio met een zachte mattenvloer. Je doet oefeningen met een crossfitrek, stangen, schijven, kettlebells, bulgarian bags, medicine balls, suspension trainers, plyo-boxen en battleropes. die het hele systeem trainen, zowel spierkracht, spierconditie als uithoudingsvermogen. Dit gebeurt op hoge intensiteit met een intervalmethode. Interval betekent korte, intensieve oefeningen doen met korte pauzes. Dit is pittig, maar wel de effectiefste manier van trainen.

Bijvoorbeeld een circuitvorm van verschillende oefeningen die je 30 seconden doet met pauzes ertussen van 15 seconden. Of een teamopdracht die je zo snel mogelijk uitvoert. De trainer besteedt aandacht aan de uitvoering en correctie van techniek. De training wordt afgestemd op eventuele individuele wensen en doelen van de groepsleden zoals trainingslevel, fitheid, mogelijkheden, beperkingen of klachten. Er kan besproken worden wat je individuele doelen zijn en deze kunnen meetbaar worden gemaakt.

Bij de small group training train je vaak met een vertrouwd groepje. Heel gezellig ook! De motivatie van de trainer en de groepsgenoten helpt enorm zodat je niet snel opgeeft tijdens de trainingen. Je zoekt je grenzen op en leert je eigen capaciteiten kennen. Bovendien heb je een stok achter de deur, zodat je geen training wilt missen!

 

Proefles

Meld je aan voor een proefles en ontdek het zelf!

Succesverhalen

Lees succesverhalen van deelnemers van small group training

Check hier ons lesrooster